ГР.СТРЕЛЧА УЛ.БОРОВЕЦ 3
ЗА РЕЗЕРВАЦИИ: 0897 80 10 24

Спа център

Ако търсите хармония и спокойствие за духа и тялото, ако се нуждаете от тонус и енергия, басейнът с минерална вода на Хотел Средна Гора 2 е това от което имате нужда! Тук можете да се насладите на приятна обстановка с чист планински въздух. Температурата на водата през зимата е 40°С, а през лятото 34°С. Хотелът предлага и невероятно вътрешно джакузи, което също е с топла минерална вода.

Влезте в светът на Спа и разберете какво означава да живееш в хармония. Освободете целият стрес с билкови и ароматни масажи. Отпуснете се и се наслаждавайте на успокояваща лечебна грижа за кожата, която да ви помогне да изглеждате и да се чувствате здрави. Това е вашето СПА преживяване!

Сауната е начин да се отпуснете, да отпочинете, особено в студените дни. Ползите за здравето при простуда и стрес са големи, подходяща е за възстановяване след тежки тренировки. Няколко минути след влизане в сауна, тялото започва да се поти, отварят се порите и се прочистват от натрупаните токсини. Сауната подобрява кръвообръщението, има детоксикиращо и имуностимулиращо действие. Добре се повлияват централната нервната и сърдечно-съдовата система.

Парната баня помага за отваряне на дихателните пътища, което подобрява дишането. Влажният въздух от парната баня спомага за отваряне на лимфните пътища. Това е много полезно, за тези които страдат от астма и бронхит, тъй като помага за отпушване на синусите. Парната баня предизвиква потене, което съпровожда отделянето на вода от организма. Тъй като водата съставлява голяма част от телесното тегло, изпотяването ще Ви помогне да загубите няколко килограма.